Prachtige drone video van AFAS kantoor

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar, drone in de lucht bij zons ondergang

Al eerder attendeerden we jullie op een prachtige drone video gemaakt in het Mercedes-museum in Duitsland en in een bowlingbaan in Amerika. Nu is er weer zo'n fantatische drone video gemaakt, dit keer in Nederland!

Deze drone video is gemaakt ter gelegenheid van de opening van het enorme gebouw van AFAS software in Leusden.

Als een achtbaan dender je in de video door het kantoorpand annex theater. Op de video kom je langs diverse ontmoetingsplekken voor het kantoorpersoneel waar inspiratie, kansen en plezier een doel op zich zijn. Verder vliegt de drone langs de sportfaciliteiten, de keuken van de eigen keukenbrigade, meditatieruimtes en de binnentuin. Via het onlangs geopende AFAS Theater, waar dagelijks 14 de musical over het leven van Johan Cruijff wordt opgevoerd, vliegt de drone weer naar buiten. Daar eindigt de video met een spectaculaire show van de fontein, die op maat van de muziek water tot ongekende hoogte spuwt.

Prachtig om te zien hoe de drone door allerlei vergaderruimten vliegt, rakelijks langs de mensen en zelfs tussen de benen van iemand door vliegt.

Ga er eens lekker voor zitten en geniet van de rondleiding door het nieuwe 'clubhuis' van AFAS aan de Inspiratielaan in Leusden:

https://www.youtube.com/watch?v=Ek1CJdX0ECw

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!drones

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden