50% korting op online DDA-cursus Dronebeeld van Hans Bracke

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar, drone in de lucht bij zons ondergang

 

Dutch Drone Academy biedt de leden van HCC!drones de mogelijkheid om nu met 50% korting deel te nemen aan de online cursus Dronebeeld van fotograaf Hans Bracke; nu dus voor slechts € 24,95. In deze online cursus staat het maken van professionele drone-video’s centraal. Daarnaast is er tevens aandacht voor drone fotografie.

hans bracke

Hans Bracke schrijft over de verschillende mogelijkheden van het maken van bewegend en stilstaand beeld vanuit de lucht en geeft tips hoe je deze zo aantrekkelijk mogelijk vastlegt. Daarbij komen privacy, openbare orde en ruimte, omgaan met klantverwachtingen, het verwerken en opslaan van data, dronecamera-instellingen, intelligente vluchtmodi en de drone en camera-keuze aan bod.

Hans Bracke is, naast ervaren fotograaf (voor o.a. NRC) met een eigen studio in Den Haag, tevens UAS instructeur en docent binnen het team van professionals bij Dutch Drone Academy sinds 2017. In zijn rol als docent én instructeur bij DDA, is hij naast vakbekwaam specialist ook vooral geïnteresseerd in mensen die met drones een bepaald niveau willen behalen. 

Deze online cursus is bedoeld voor beginnende professionals die zich in de markt willen onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige beelden vanuit de lucht. Er wordt uitgebreid ingegaan op het vliegen met drones en het vastleggen van beeldmateriaal in de praktijk. 

Deze online cursus over dronevideografie en drone fotografie beslaat ruim 44.000 woorden. Interessante onderwerpen die aan de orde komen zijn basiskennis DJI drone instellingen, specifieke kennis fotografie en videografie, post-productie, filmen met multirotors, hoe verkoop ik mijn werk?, openbare ruimte & privacy, enz. Je krijgt 100 dagen toegang tot deze cursus (binnen jouw drone leeromgeving).

Ga voor dit kortingsaanbod naar deze speciale pagina voor leden van HCC!drones.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!drones

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden