Ook op de HCC Compusersdag in april 2017 hebben we als HCC Drones weer een flink aantal mensen kunnen informeren in kennis laten maken met doen vliegen. De vragen bij ons standje waren vooral over de keuze van drones, verschillen in werking en prijzen tussen verschilden marken en typen en de regelgeving.


Rob en Herman hebben buiten meerdere demonstraties verzorgd met de DJI Phantom 3 standard van de HCC Drones. Bezoekers hebben daarbij ook zelf even kunnen vliegen en zo direct ervaring op kunnen doen, hoe de aansturing werkt en hoe gemakkelijk het is om dit soort hobbydrones te vliegen.

Op de stand van de HCC Compusers platform Digivideo werd daarnaast uitgebreid aandacht gegeven aan de kwaliteit van videobeelden van drones en hoe deze opnames te monteren.


Op 20 januari 2018 staat weer een volgende bijeenkomst van de HCC Drones gepland in de Bilt, aanvang 13.00 uur. Mensen die nieuwsgierig zijn om het ook eens uit te proberen en ervaringen te horen van andere dronevliegers van verschillende merken en modellen, zijn van harte welkom.


Graag van tevoren wel even aanmelden bij de secretaris.
Of heeft u specifieke vragen of wensen of suggesties voor de bijeenkomst? 

Geef ze even door via het contact formulier