Speciaal voor de leden van de HCC! Drones IG hebben wij een aantal berichten apart gezet.

Ben je nog geen lid van de HCC! vereniging? Klik dan hier om lid te worden en kies je welkomstgeschenk.

Ben je al wel lid van de HCC! maar nog niet van de Drones IG? Log dan in op mijnhcc.nl en klik op de optie 'Interessegroepen', daar zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep (Drones) aanmelden. Kijk voor meer informatie over onze Interessegroepen hier.

Het resterende deel van dit bericht (hieronder) is voor onze leden.

Martien

Interesse in het zelf bouwen van een betaalbare drone? Ons bestuurslid Martien van der Steen begeleid komende maanden een groepje geïnteresseerden.

Stapsgewijs ga je zelf een drone bouwen, van hout of kunststof. Met bouwpakket tekeningen. Met informatie over aan te schaffen onderdelen voor besturing en motoren. Hij gaat je op onze bijeenkomsten begeleiden bij de diverse stappen van zelfbouw.

Heb je interesse? Kom dan naar onze volgende ledenbijeenkomst! 

De HCC! drones IG zoekt naar jeugdige versterking van het bestuur.

Denk je dat jij kan helpen een grotere groep jeugdige leden aan te trekken? Of wil je wel meehelpen evenementen organiseren bijvoorbeeld met racedrones? Of ben je een jongere droneliefhebber die wel bestuurservaring wil opdoen? Dan horen we graag van je!

Kortom, herken je jezelf hierin of weet je iemand die in dit plaatje past? Geef het door aan onze secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Texashoeve 2                                         

Hieronder staat het jaaroverzicht van de resterende vliegmiddagen van HCC! Drones IG.

Onze Vliegmiddagen in 2018 zijn de reguliere bijeenkomsten voor de leden, waarbij we op een locatie een programma bieden dat een combinatie is van onderlinge informatie uitwisseling en mogelijkheid tot vliegen met de drones. Bij goed weer is dat buiten, rondom het gebouw. Daarbij kunnen leden vliegen met eigen drones. Maar heeft u (nog) geen drone, dan is er ook gelegenheid om met een van de HCC-drones (onder begeleiding) te vliegen! Ideaal om kennis te maken met deze leuke hobby!

Momenteel zijn nog niet voor alle vliegmiddagen de locaties bekend, mede omdat we in meer (andere) regio’s een middag willen organiseren. Welke definitief zijn, staat hier al vermeld.

 

Zaterdag 10 maart 2018: Vliegmiddag bij EXPO Houten (tegelijk met Modelspoorbeurs HCC)

Zaterdag 14 april 2018: Vliegmiddag in Flevoland (bloembollenvelden)

Zaterdag 16  juni 2018: Vliegmiddag in Maria Hoeve te Putten met aansluitend een BBQ voor leden

Zaterdag 8 september 2018: Vliegmiddag

Zaterdag 6 oktober 2018: Vliegmiddag

Zaterdag 3 november 2018: Vliegmiddag

 

Zorg dat je onze nieuwsbrief ontvangt, dan blijf je maandelijks op de hoogte van de volgende bijeenkomsten (zie daarvoor de knop in bovenbalk).