Martien

Interesse in het zelf bouwen van een betaalbare drone? Ons bestuurslid Martien van der Steen begeleid komende maanden een groepje geïnteresseerden.

Stapsgewijs ga je zelf een drone bouwen, van hout of kunststof. Met bouwpakket tekeningen. Met informatie over aan te schaffen onderdelen voor besturing en motoren. Hij gaat je op onze bijeenkomsten begeleiden bij de diverse stappen van zelfbouw.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martien heeft alvast enkele documenten voor leden van HCC! drones IG samengesteld, die je hieronder kan downloaden.

  1.   pdf Koop een drone (831 KB)
  2.   pdf Bouw een drone (548 KB)
  3.   pdf Zelf een drone bouwen (701 KB)

Krijg je een foutmelding als je op een van de bovenstaande links klikt? Dan ben je nog niet ingelogd als lid. 

Speciaal voor de leden van de HCC! Drones IG hebben wij een aantal berichten apart gezet.

Ben je nog geen lid van de HCC! vereniging? Klik dan hier om lid te worden en kies je welkomstgeschenk.

Ben je al wel lid van de HCC! maar nog niet van de Drones IG? Log dan in op mijnhcc.nl en klik op de optie 'Interessegroepen', daar zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep (Drones) aanmelden. Kijk voor meer informatie over onze Interessegroepen hier.

Het resterende deel van dit bericht (hieronder) is voor onze leden.

Speciaal voor leden verzamelen we nuttige informatiebronnen die we in het volgende bericht delen....

De HCC! drones IG zoekt naar jeugdige versterking van het bestuur.

Denk je dat jij kan helpen een grotere groep jeugdige leden aan te trekken? Of wil je wel meehelpen evenementen organiseren bijvoorbeeld met racedrones? Of ben je een jongere droneliefhebber die wel bestuurservaring wil opdoen? Dan horen we graag van je!

Kortom, herken je jezelf hierin of weet je iemand die in dit plaatje past? Geef het door aan onze secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Texashoeve 2                                         

Hieronder staat het jaaroverzicht van de resterende vliegmiddagen van HCC! Drones IG.

Onze Vliegmiddagen in 2018 zijn de reguliere bijeenkomsten voor de leden, waarbij we op een locatie een programma bieden dat een combinatie is van onderlinge informatie uitwisseling en mogelijkheid tot vliegen met de drones. Bij goed weer is dat buiten, rondom het gebouw. Daarbij kunnen leden vliegen met eigen drones. Maar heeft u (nog) geen drone, dan is er ook gelegenheid om met een van de HCC-drones (onder begeleiding) te vliegen! Ideaal om kennis te maken met deze leuke hobby!

de resterende vliegmiddagen eind 2018 zijn:

Zaterdag 6 oktober 2018: Vliegmiddag Kasteel Loevestijn, zie onze agenda voor meer uitleg

Zaterdag 3 november 2018: Vliegmiddag (locatie nog niet bepaald)

 

Zorg dat je onze nieuwsbrief ontvangt, dan blijf je maandelijks op de hoogte van de volgende bijeenkomsten (zie daarvoor de knop in bovenbalk).