...

Review DJI Mini 3: mooi instapmodel voor fotografie!

Het bestur van HCC!drones heeft de gelegenheid gekregen de drone DJI Mini 3 te testen om een eigen review te kunnen maken. De vindingen zijn goed: het is een mooi stapmodel voor drone fotografie! Lees hieronder de ervaringen van Herman Krebbers. Zoek je een drone die eenvoudig is te bedienen, mooie kwaliteit beelden geeft in foto en video,  zonder verdere opleiding mag worden gevlogen en scherp geprijsd, dan is de DJI Mini3 een prima keuze. Al voor ca € 470,= koop je de Mini3 met eenvoudige controller. Kan je iets meer besteden, dan is de Fly More Combo met 3 accu’s en RC1 smart controller met ingebouwd beeldscherm voor ca € 818,= een aanrader. De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden. Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

20 september 2023

...

50% korting op online DDA-cursus Dronebeeld van Hans Bracke

  Dutch Drone Academy biedt de leden van HCC!drones de mogelijkheid om nu met 50% korting deel te nemen aan de online cursus Dronebeeld van fotograaf Hans Bracke; nu dus voor slechts € 24,95. In deze online cursus staat het maken van professionele drone-video’s centraal. Daarnaast is er tevens aandacht voor drone fotografie.

7 januari 2022

...

Oefenen volgens instructievideo's

Goed drone vliegen leer je door het veel te doen: oefenen, oefenen, oefenen.... Binnen HCC!drones gaan we bij goed weer op onze vliegmiddagen vliegoefeningen organiseren met hulp van Rob Bruning. Maar je kan er zelf ook mee aan de slag. Ons lid Hugo Stekelenburg wees ons op twee Engelstalige instructie video’s die de moeite waard zijn. De eerste video is met suggesties om op een gestructureerde wijze een aantal vliegvaardigheden te oefenen:YouTube filmpje met vliegoefeningen voor beginners (en minder gevorderden?)https://www.youtube.com/watch?v=ixYnzcZZu9g Het tweede (Engelstalige) filmpje gaat over het verplaatsen van je bij vertrek ingestelde Homepoint.https://www.youtube.com/watch?v=mCBwRduE7Oo&t=11s  

16 november 2021

...

Activiteitenplan 2023 HCC!drones

Op de Algemene Leden Vergadering van afgelopen december (online) hebben we onze plannen bekend gemaakt voor het jaar 2023: Ca. 10-15 kleinschalige vliegmiddagen (zonder zaaltje, met koffie uit de kofferbak) op locaties verspreid door het hele land, zo mogelijk om de twee weken Ca. 3-6 dronebijeenkomsten (met zaal en presentatie) met vliegoefeningen op diverse locaties als De Bilt, Dronten en/of Apeldoorn Ca. 1-3 extra vliegdagen op fotogenieke locaties, zoals de bloembollenvelden, mogelijk met workshop foto/video Ca. 8-10 online bijeenkomsten/presentaties zoals koffie-uurtje Een Open Dag met binnen meerdere HCC groeperingen en buiten vliegen en demo's (zoals dit jaar in Friesland) Extra vliegen af te spreken via onze Whatsapp groep Aanwezigheid op beurzen, HCC!kennisdagen, Eindhoven Maker Faire, 50+ beurs, enz. Heb je ideeën bijvoorbeeld voor een leuke vlieglocatie bij jou in de buurt? Stuur even een reactie aan een van de bestuursleden.

6 december 2020

...

Succesvolle presentatie Clubvliegbewijs

Op woendagavond 28 oktober is in een online ledenbijeenkomst uitgebreid het nieuwe Clubvliegbewijs gepresenteerd. De opkomst was groot, meer dan 30 leden hebben mee kunnen kijken. Heb je de presentatie gemist? Kijk dan naar de PDF ervan, die we hier online hebben gezet. Je moet wel eerst even inloggen als lid, dan kan je bij 'Ledenservice' een menu-item vinden voor het downloaden van allerlei bestanden, zoals die van de presentatie.  

30 oktober 2020

Meld je aan voor de nieuwsbrief van HCC!drones

Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden