Het bestuur van de HCC!drones interessegroep bestaat uit:

Hans mini   Voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Herman mini   Penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jan mini   Secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Rob mini   Bestuurslid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Boudewijn mini  Bestuurslid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

roel tiemersma hccdones  Bestuurslid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kernleden:

- Paul Schütz

- Remco Schütz

- Hub Appeldoorn

 

Heb je een goede locatie voor een vliegmiddag bij jou in de buurt? Of een leuk idee voor een presentatie, een ervaring of nieuwsbericht dat je wil delen met onze leden? Of een vraag?

Maak dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.