Agenda

Vliegmiddag Zuid Limburg (Gulpen)
Zaterdag, 10 September 2022, 13:00 - 15:30

Ingang van de parkeerplaats is net voorbij: Landsraderweg 13, 6271 NT, Gulpen. De staatnaam van de toegang is: Oudegats, 6271 NT, Gulpen

Het dorp is gelegen bij de samenvloeiing van de Geul en de Gulp, op een hoogte van ongeveer 95 meter. De kern ligt aan de zuidzijde tegen de Gulperberg (157 m) aan. De 'berg' is een uitloper van het Plateau van Crapoel dat hier steil eindigt. Vanuit het zuidwesten mondt het Gulpdal uit in het Geuldal.

Op 5 minuten loopafstand ligt het Kasteel Neubourg.
Kasteel Neubourg is onderdeel van de Nederlands Limburgse gemeente Gulpen-Wittem. Het huidige kasteel dateert van na 1288, maar is waarschijnlijk al eerder ontstaan als mottekasteel, waarvan de overblijfselen vanuit Gulpen gezien achter het huidige kasteel liggen.

Kasteel Neubourg, opnieuw beklopt en betast:
De teloorgang van materieel en immaterieel erfgoed

Hier een impressie filmpje van de omgeving.

We verzamelen ons op het parkeerplaats zoals in de link hieronder is aangegeven.
Koffie en thee wordt uit de kofferbak geserveerd.
Aanmelden is verplicht via de link onderaan deze pagina (eerst inloggen).

We kunnen in groepjes naar het kasteel lopen. Je kan hier mooie opnames maken. Het kasteel staat momenteel leeg voor zover ik heb begrepen uit de informatie die ik over het kasteel heb gevonden.

2022 03 12 115936

Dit alles is onder voorbehoud van goed vliegweer. De vrijdagmiddag ervoor gaan we beoordelen of het door kan gaan. Deelnemers die zich hebben ingeschreven krijgen vrijdag of zaterdagmorgen een bevestigingsmail.
Opm: De club neemt geen aansprakelijkheid voor schade aan je drone of aan derden. Check altijd je eigen aansprakelijkheidsverzekering.

Veel vliegplezier gewenst!

Exacte HCC!drones parkeer locatie: Parkeerplaats Oudegats (Gulpen)

U moet inloggen om uw komst te bevestigen.